Owen hoopt: 'Ten Hag zou fantastisch zijn voor Manchester United'

door Thijs Zwagerman 15

Bron BT Sport

Owen hoopt: 'Ten Hag zou fantastisch zijn voor Manchester United'

door Thijs Zwagerman 15

Bron BT Sport

Laatst geüpdatet

Michael Owen, voormalig profvoetballer van onder meer Liverpool, Real Madrid en Manchester United is ervan overtuigd dat Ajax-trainer Erik ten Hag een uitstekende manager voor Manchester United zou zijn. Als analist van BT Sport laat Owen zijn licht schijnen over de vacature voor het trainerschap van The Red Devils.

Ten Hag en Paris Saint-Germain-trainer Mauricio Pochettino gelden in de wandelgangen als de belangrijkste kandidaten om bij Manchester United na dit seizoen interim-trainer Ralf Rangnick op te volgen. Owen zou het heel goed vinden als Ten Hag de nieuwe trainer van Manchester United wordt. ‘Ik denk dat hij fantastisch zou zijn. Manchester United heeft iemand nodig die structuur kan aanbrengen in de speelwijze. Iemand die zegt: dit is hoe we gaan spelen’, stelt de oud-voetballer.

Vervolgens kraakt Owen het huidige voetbal dat Manchester United speelt. ‘Ik kijk nu nog steeds vaak naar Manchester United en dan heb ik geen idee wat ze willen bereiken. Ik kijk ernaar en krab mij achter de oren na elke wedstrijd. Er mist iets bij Manchester United’, is de voormalig aanvaller kritisch.

Contract bij Ajax

Ten Hag heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2023, maar het is nog maar de vraag of de oefenmeester zijn verbintenis bij Ajax uitdient. Door de goede prestaties die Ten Hag de laatste jaren met Ajax heeft geboekt wordt er door meerdere Europese topclubs aan de trainer van de Amsterdammers getrokken.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.