Mossou vindt wens gek: 'Geen Diego Armando Brobbey'

door Finn Dekker 26

Bron ESPN

Mossou vindt wens gek: 'Geen Diego Armando Brobbey'

door Finn Dekker 26

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Sjoerd Mossou is verrast door de ontwikkelingen omtrent Brian Brobbey. Ajax kijkt naar mogelijkheden om de spits toch te behouden, ondanks zijn reeds getekende contract bij RB Leipzig. Mossou vindt het echter een raar verhaal.

'Heel even serieus: je leidt een speler op, daar heb je veel in geïnvesteerd, dan levert hij niets op en dan koop je hem ook nog eens terug. Waarom zou je dat doen? Als het nou Diego Armando Brobbey was... Nee, dat is hij niet. Ik zou het heel raar vinden.' Bovendien is het geen eenvoudige wens van Erik ten Hag en Marc Overmars. 'Het lijkt mij heel moeilijk. Leipzig zal er nooit mee akkoord gaan.'

'De enige verklaring die ik kan bedenken, is dat ze een echte Ajax-spits zoeken achter Haller. Brobbey beheerst dat', zegt Vincent Schildkamp bij ESPN. 'Die hebben ze inderdaad niet, ook niet in Jong Ajax. Maar als Haller gewoon eerste spits is, dan zal Brobbey toch weer daar zijn minuten moeten maken', besluit Kees Kwakman.

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.