Lof voor Álvarez: 'Denk dat Tannane een hele zware avond had'

door Gino Haverkamp 27

Bron ESPN

Lof voor Álvarez: 'Denk dat Tannane een hele zware avond had'

door Gino Haverkamp 27

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Marciano Vink vond Edson Álvarez één van de beste Ajacieden tijdens de gewonnen bekerfinale tegen Vitesse. Volgens de analist van ESPN kon Oussama Tannane niet in zijn spel komen doordat de Mexicaan het hem het leven zuur maakte in een volgens Vink verder matige bekerfinale.

Vink moet na afloop van de finale wel één ding kwijt: 'De tweede helft was bij vlagen gewoon heel slecht.' Wel heeft de oud-Ajacied genoten van Álvarez. 'Ondanks dat hij voetballend niet altijd top is, heeft hij wel strijd geleverd.' Daarmee was de verdedigende middenvelder erg belangrijk voor zijn ploeg, zo stelt Vink.

'Ik denk dat Tannane een hele zware avond heeft gehad, vanwege het feit dat hij (Álvarez, red.) erbovenop zat.' De Vitessenaar is doorgaans één van de betere en gevaarlijkste spelers van zijn ploeg, maar kon weinig klaarspelen in de bekerfinale. 'Eerlijk gezegd had ik gehoopt dat Tannane een fantastische wedstrijd zou spelen, maar ik denk dat een Mexicaan dat gedwarsboomd heeft. Die dacht: vandaag is de beker voor ons', besluit Vink.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties