Kraay jr. baalt van gebrek aan 'gif' bij Dolberg

door Jesse ter Haar 15

Kraay jr. baalt van gebrek aan 'gif' bij Dolberg

door Jesse ter Haar 15

Laatst geüpdatet

Hans Kraay jr. baalt van de energie die Kasper Dolberg in zijn wedstrijden legt. De voormalig voetballer is lovend over de voetballende kwaliteiten van de spits, maar is bang dat zijn gebrek aan inzet bij het jagen hem kan gaan opbreken.

'Als ik Dolberg met de warming-up zie, dan denk ik: beter bestaat niet. Hoe hij ballen aanneemt en aait…', zo spreekt Kraay jr. in de studio van FOX Sports, waarna hij overgaat op meer kritische toon. 'Er zou toch weleens eindelijk een keer een klein beetje gif in mogen? Als hij jaagt, dan is het alsof mijn vrouw tegen mij zegt dat ik moet stofzuigen. Dan denk ik: ach…'

'Als iemand hem iets meer uit de beweging laat spelen en bij balverlies iets feller laat jagen, dan denk ik dat hij onomstreden is', meent de verslaggever. 'Op dit moment vind ik Klaas-Jan Huntelaar de beste centrumspits van Ajax.'

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.