Derksen vindt dat Ajax 'echt zit te slapen' inzake PEC-talent Van den Belt

door Bart Veenstra 79

Bron Vandaag Inside

Derksen vindt dat Ajax 'echt zit te slapen' inzake PEC-talent Van den Belt

door Bart Veenstra 79

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Johan Derksen is van mening dat onder meer Ajax ligt te slapen wat betreft PEC Zwolle-talent Thomas van den Belt. Op dit moment is vooral Feyenoord concreet voor de middenvelder, al wil PEC Zwolle Van den Belt voorlopig niet laten gaan.

'Ik kijk altijd die wedstrijden in de Eerste Divisie en ik verbaas me erover dat er nog geen club was gekomen voor die Van den Belt van PEC Zwolle', zegt Derksen bij Vandaag Inside. 'Dat is een waanzinnig goede middenvelder. Feyenoord is nu met hem bezig, maar dat komt omdat die trainer in Zwolle woont. Ajax, PSV en AZ zitten echt te slapen, want het is een groot talent.'

PEC Zwolle kan nu meer voor Van den Belt krijgen dan in de zomer

PEC Zwolle wil Van den Belt behouden in de strijd om promotie naar de Eredivisie. Daarmee neemt de club uit Overijssel wel een gokje, want in de zomer zou de club minder geld kunnen vangen voor Van den Belt.

'Als ze 'm nu verkopen kunnen ze meer krijgen, dus als ze slim zijn doen ze het nu', zegt Derksen. 'PEC zal het geld ook goed kunnen gebruiken. Het is echt een groot talent. Onbegrijpelijk dat die topclubs altijd in Zuid-Amerika scouten en in Zwolle komen ze blijkbaar niet. Ze (Feyenoord, red.) moeten het echt doordrukken, dat zou voor die trainer heel slim zijn.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.