De Mos: 'Sigthórsson is de schuldige'

door JipVR 15

De Mos: 'Sigthórsson is de schuldige'

door JipVR 15

Laatst geüpdatet

Aad de Mos vindt dat het de schuld is van Kolbeinn Sigthórsson dat Ajax niet verder kwam dan een gelijkspel tegen APOEL Nicosia (1-1). De criticus gaf in gesprek met VI radio aan dat Ajax een overwicht had, maar niet voorzichtig met de kansen omsprong.

Ajax speelde volgens De Mos een prima wedstrijd. 'Ajax creëerde op Champions League-niveau veel kansen, maar benutte die niet. Sigthórsson is daarin de schuldige. Hij had zeker één kans moeten benutten.' De IJslander kreeg in de eerste helft een grote kans, die hij naast schoot. En na de thee liep de spits zich vast in de doelman van APOEL, toen hij ook had kunnen afgeven op Lasse Schöne.

Veel supporters hopen dat Arek Milik eens de voorkeur krijgt boven Sigthórsson. Aad de Mos is het daarmee eens en denkt dat dat moment niet snel meer op zich laat wachten. 'Hij laat met zijn manier van scoren zien een echte pinchitter te zijn. Ik verwacht dat hij nog een kans gaat krijgen van De Boer.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.