De Boer over EK-kansen Blind: 'Je moet niks uitsluiten'

door Jesse ter Haar 3

Bron Ziggo Sport

De Boer over EK-kansen Blind: 'Je moet niks uitsluiten'

door Jesse ter Haar 3

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Frank de Boer sluit niet uit dat Daley Blind alsnog in actie komt op het EK van komende zomer. De Ajacied scheurde zijn voorste enkelband in zijn linkerenkel, maar de bondscoach blijft de situatie in de gaten houden.

Samen met Virgil van Dijk lijkt Blind één van de spelers die bezig is aan een race tegen de klok om het eindtoernooi met Oranje te kunnen spelen. Wel ziet De Boer dat de kans voor Blind normaal gesproken groter is dan voor de Liverpool-ster. 'Het is een verschil of je er een jaar uit bent of twee maanden. Het is ook een andere blessure. Je moet niks uitsluiten', aldus De Boer bij Rondo.

Ruud Gullit, eveneens aan tafel, spreekt over sc Heerenveen - Ajax. Hij is van mening dat Ajax heel goed is weggekomen. 'Als je kijkt naar de wedstrijd, had sc Heerenveen moeten winnen. Het verspeelt de kansen klungelig en als Ajax gaf je er veel te veel weg. Dan heeft sc Heerenveen toch niet genoeg kwaliteit om het af te maken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.