Capello steunt Fonseca: 'Ik geloof in dit Roma' | Ajax Showtime

Capello steunt Fonseca: 'Ik geloof in dit Roma'

door Finn Dekker 2

Bron Football Italia

Capello steunt Fonseca: 'Ik geloof in dit Roma'

door Finn Dekker 2

Bron Football Italia

Laatst geüpdatet

Fabio Capello heeft vertrouwen in een goede afloop voor AS Roma. De Romeinen ontvangen donderdagavond Ajax in Stadio Olimpico, waar de Italianen een 1-2 voorsprong moeten zien te verdedigen. Met trainer Paulo Fonseca aan het roer komt het goed, zo denkt Capello.

De afgelopen weken gonsden er geruchten over een eventueel ontslag van Fonseca, mocht Roma de halve finale niet bereiken. De resultaten in de competitie vallen tegen en men ligt als sinds januari uit de Coppa Italia. Capello, oud-speler en -trainer van de Romeinen, steunt de coach echter. 'Ik ben erg te spreken over Fonseca', citeert Football Italia.

'Hij laat het team goed voetballen. Paulo heeft ook een goed team, maar pech gehad met blessures. De spelers die wat extra's brengen, zijn dit seizoen regelmatig afwezig geweest.' Tegen Ajax miste Fonseca onder meer Henrikh Mkhitaryan, die in eigen huis wel in de basis wordt verwacht.

Capello is minder te spreken over doelman Pau López. 'Hij was de laatste tijd weliswaar zo nu en dan de redder in nood, maar hij is geen sterke schakel. Toch geloof ik in dit Roma. Ik hoop dat ze de halve finales van het toernooi bereiken.'

Denk jij dat Ajax na 10 minuten op voorsprong staat tegen AS Roma? Zet in en krijg 6,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties