Boussatta: 'Niemand gehoord over Ebuehi'

door SJvanveen 18

Boussatta: 'Niemand gehoord over Ebuehi'

door SJvanveen 18

Laatst geüpdatet

Dries Boussatta heeft zondagochtend bij De Tafel van Kees zijn licht laten schijnen over de kwestie Noussair Mazraoui. De oud-Ajacied veegde de vloer aan met de recentelijke discussie en vindt dat de Marokkaan er goed aan heeft gedaan om voor Marokko te kiezen.

'Ik weet niet wat het probleem is. Nu gaat het minder met het Nederlands elftal en dan wordt er een probleem van gemaakt. Maar we hebben niemand gehoord over dat Ebuehi voor Nigeria koos', sprak Boussatta, die vindt dat spelers hun hart moeten volgen en denkt dat er geen discussie zou zijn als het goed zou gaan met het Nederlandse voetbal.

'Als het goed gaat met het voetbal, is er geen probleem. Het Nederlandse voetbal gaat echt niet naar de klote omdat er een Marokkaan voor Marokko kiest', vervolgt hij. 'Er wordt meteen veel over gezegd, maar het is een keuze van de speler. Hij vindt het daar blijkbaar leuker en ik denk dat Ronald Koeman zich helemaal niet drukmaakt.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.