'Als Lang normaal zou doen, zouden ze bij Ajax zeggen dat hij goed kan voetballen'

door NielsOpdam 26

Bron Extra Time

'Als Lang normaal zou doen, zouden ze bij Ajax zeggen dat hij goed kan voetballen'

door NielsOpdam 26

Bron Extra Time

Laatst geüpdatet

Als Noa Lang zich normaal zou gedragen, dan zou men bij Ajax zeggen dat hij goed kan voetballen, zo denkt Jan Boskamp. De analist spreekt in Extra Time over het gedrag van Lang, die momenteel uitkomt voor Club Brugge.

'Lang speelde bij Feyenoord en kwam daar bij wijze van spreken met een Ajax-shirt aan', begint Boskamp zijn verhaal over de oud-speler van de Amsterdammers. 'Bij Ajax heeft hij dat gedrag voortgezet. Als Lang normaal zou doen, zouden ze bij Ajax zeggen dat hij goed kan voetballen. En hij kan ook echt goed voetballen. Maar af en toe zit er een boutje los.'

Franky Van der Elst, oud-speler van Club Brugge, is ook niet te spreken over het gedrag van de oud-Ajacied. 'Lang moet dat gewoon allemaal achterwege laten, omdat het ten koste van zijn voetbal gaat. Het is bovendien onnodig en vervelend gedrag.'

Negatieve hoofdrol voor Lang tijdens stadsderby

Tijdens de stadsderby met Cercle Brugge eiste Lang een negatieve hoofdrol op. De speler van Club Brugge kreeg na het laatste fluitsignaal een rode kaart, nadat hij eerder geel kreeg wegens het hebben van aanmerkingen op de arbitrage. In de catacomben scheurde hij ook nog een Cercle-logo van de muur.

Bookmaker: Manchester City lichte favoriet voor CL-eindzege, Ajax staat zevende

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.