Viertal WK-afvallers Ajax sluit deze week kortstondig weer aan bij selectie

door Jesse ter Haar 91

Bron AT5

Viertal WK-afvallers Ajax sluit deze week kortstondig weer aan bij selectie

door Jesse ter Haar 91

Bron AT5

Laatst geüpdatet

De uitgeschakelde WK-deelnemers van Ajax sluiten deze week weer aan bij Ajax, zo weet AT5 te melden op basis van informatie van een woordvoerder van de club. Het gaat om Dusan Tadić, Mohammed Kudus, Edson Álvarez en Jorge Sánchez, die allen werden geëlimineerd na de groepsfase van het eindtoernooi.

Zodoende kan de blik van de genoemde internationals weer op Ajax en dat begint al snel. De afgelopen week was voor alle vier de Ajacieden de laatste week van het wereldkampioenschap en dus melden zij zich binnen nu en enkele dagen weer bij de club. Voor de Mexicanen van het stel, Álvarez en Sánchez, geldt dat zij op maandag al aanwezig waren. Kudus en Tadić waren nog niet van de partij en sluiten later in de week aan.

De terugkeer in Amsterdam is echter maar van korte duur. Vanaf volgende week vieren de WK-deelnemers van Ajax immers al kerstvakantie. De rest van de spelersselectie van de Amsterdammers gaat nog één week verder en krijgt een week voor kerst vrijaf. De Ajacieden die nog op het WK actief zijn, spelen allen voor Nederland en komen zodoende nog minstens één keer in actie. Zij keren waarschijnlijk pas na de kerst terug bij de club.

8 januari: NEC - Ajax

De vakanties van de spelers zullen niet van een al te lange duur zijn, want in het nieuwe jaar wacht al snel weer een duel voor Ajax. Op zondag 8 januari gaan de Amsterdammers op bezoek bij NEC voor speelronde 15 van de Eredivisie. Drie dagen later is FC Den Bosch de tegenstander in het teken van de TOTO KNVB Beker.

Verwacht jij dat Nederland binnen 90 minuten wint van Argentinië? Zet in en ontvang 3,60 keer je inzet terug als het elftal van Louis van Gaal wederom wint!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.