Verweij onthult: 'Onderhandelingen Ajax en Gravenberch zijn begonnen'

door Terrence Riepma 158

Bron De Telegraaf

Verweij onthult: 'Onderhandelingen Ajax en Gravenberch zijn begonnen'

door Terrence Riepma 158

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ryan Gravenberch en Ajax zijn begonnen aan de onderhandelingen over een contractverlenging, dat vertelt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. De middenvelder heeft een contract dat afloopt in de zomer van 2023.

Ajax is begonnen aan de basis voor de onderhandelingen met Gravenberch, volgens Verweij: 'Met Gravenberch zijn de onderhandelingen gestart. Het is nog in een beginstadium, want Ajax moet nog een bod neerleggen. De intentie is er in ieder geval om te onderhandelen over verlenging.’

Gravenberch kan contract uitzitten

Gravenberch en Ajax moeten daar wel snel over uit zijn. De middenvelder heeft een contract dat afloopt in de zomer van 2023. De 19-jarige kan er dus ook, met zaakwaarnemer Mino Raiola, voor kiezen om het contract uit te dienen, waarna hij transfervrij kan vertrekken.

Europese topclubs als Juventus en Liverpool hebben al vaker interesse getoond in de diensten van Gravenberch. De jongeling maakt indruk bij Ajax en kan in de nabije toekomst een stap maken richting de absolute top. Zijn marktwaarde wordt vooralsnog geschat op 33 miljoen euro.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties