Van der Gaag schuift door naar Ajax 1; Heitinga trainer Jong Ajax

door Jesse ter Haar 93

Bron Ajax.nl

Van der Gaag schuift door naar Ajax 1; Heitinga trainer Jong Ajax

door Jesse ter Haar 93

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Mitchell van der Gaag is doorgeschoven naar de technische staf van Ajax 1, zo meldt de club op Ajax.nl. Aldaar vervangt hij assistent-trainer Christian Poulsen, waardoor John Heitinga vanaf komend seizoen de trainer van Jong Ajax is.

Zodoende krijgt Erik ten Hag vanaf het seizoen 2021/2022 een nieuwe assistent-trainer naast zich. De doorgeschoven Van der Gaag kende vorig seizoen als trainer van Jong Ajax een lastig jaar. Na 38 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie stond hij op de zestiende plaats.

Poulsen vertrekt uit de technische staf, maar blijft mogelijk wel aan de club verbonden. Hij wil zich op andere dingen richten, maar spreekt met Ajax wel over een nieuwe job binnen de club.

Tegelijkertijd betekent het dus ook een promotie voor Heitinga. Sinds het jaar 2017 was de voormalig speler van de club de trainer van Ajax O19 - wat later Ajax O18 werd - en nu schuift hij dus door naar de beloften. Ook Gerald Vanenburg gaat bij Jong Ajax aan de slag. Hij zal de techniektrainer van het team worden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties