[Update] Ten Hag trapt op de rem over EK-kansen Blind | Ajax Showtime

[Update] Ten Hag trapt op de rem over EK-kansen Blind

door BartVeenstra 38

Bron ESPN

[Update] Ten Hag trapt op de rem over EK-kansen Blind

door BartVeenstra 38

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Frank de Boer is optimistisch gestemd over de blessure van Daley Blind. Als alles goed gaat zou de Ajacied zelfs deze maand nog aan kunnen sluiten bij Oranje, zo vertelt de bondcoach bij Goedemorgen Eredivisie, op ESPN.

Gevraagd naar de blessures van zowel Blind als Virgil van Dijk, geeft De Boer aan dat hij het tweetal regelmatig spreekt. Voor Van Dijk, die het zwaarst geblesseerd is van de twee, is zijn deelname aan het EK nog allerminst zeker. 'Die beslissing is aan de speler zelf', zo geeft De Boer te kennen.

Over Blind spreekt de bondscoach met een stuk meer vertrouwen. 'Blind is een hele andere blessure. Van wat ik gehoord heb staat hij er goed voor, hij loopt zelfs voor op schema en kan - als alles goed gaat - de 28e eventueel al aansluiten. Dan heeft hij natuurlijk tijd genoeg', aldus De Boer.

Update - 07.10 uur (10 mei 2021) - Ten Hag trapt op de rem over EK-kansen Blind

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft op de rem getrapt wat betreft de EK-kansen van Daley Blind. Bondscoach Frank de Boer gaf zondagochtend bij Goedemorgen Eredivisie aan te rekenen op Blind tijdens het EK, maar volgens Ten Hag is het nog geen zekerheid dat de verdediger het toernooi gaat halen.

'Ik denk dat het nog niet zo ver is', zegt Ten Hag tegenover De Telegraaf. 'Maar dat hij goede progressie boekt, is helder. En het is zeker niet onmogelijk. Maar een zekerheid is hij nog niet.'

Bestel het nieuwe Ajax-uitshirt in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties