[Update] Rensch definitief geschorst; verdediger mist kraker tegen Feyenoord

door Bart Veenstra 279

Bron Algemeen Dagblad

[Update] Rensch definitief geschorst; verdediger mist kraker tegen Feyenoord

door Bart Veenstra 279

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Ajax moet het zondag in de wedstrijd tegen Feyenoord stellen zonder Devyne Rensch. De verdediger, die in het duel met FC Twente zaterdagavond een rode kaart kreeg, kreeg een schikkingsvoorstel van één wedstrijd schorsing. Dat meldt het Algemeen Dagblad maandagmiddag.

Rensch werd zaterdagavond van het veld gestuurd nadat hij de doorgebroken Ricky van Wolfswinkel neerhaalde. Na het maken van die overtreding kreeg Rensch de schoen van Van Wolfswinkel in zijn gezicht, waardoor hij zelf geblesseerd raakte. Na een behandeling verliet Rensch het veld per brancard.

Rensch moet belangrijke Klassieker overslaan

Vanwege zijn schorsing mist Rensch het uitduel met Feyenoord. Ajax zal op bezoek bij de Rotterdammers moeten winnen om aan te haken in de strijd om de landstitel. Feyenoord heeft namelijk een voorsprong van vijf punten en kan bij een zege die voorsprong zelfs vergroten naar acht punten.

Update - 11.20 uur (17 januari 2023) - Rensch definitief geschorst; verdediger mist kraker tegen Feyenoord

Devyne Rensch moet het duel met Feyenoord van aankomende zondag definitief aan zich voorbij laten gaan. Ajax heeft het schikkingsvoorstel van één duel geaccepteerd, zo meldt de KNVB. Rensch kreeg in het duel met FC Twente een rode kaart nadat hij de doorgebroken Ricky van Wolfswinkel neerhaalde.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.