[Update] 'Ajax heeft nog optie op Hendriks'

door BvdPloeg 41

[Update] 'Ajax heeft nog optie op Hendriks'

door BvdPloeg 41

Laatst geüpdatet

Sam Hendriks zal komend seizoen te bewonderen zijn in het tenue van Go Ahead Eagles. Dat meldt Voetbal International woensdagmiddag. De spits had in Amsterdam nog een contract dat een jaar doorliep, waardoor Go Ahead een bescheiden transfersom op tafel moest leggen.

'Ik had meerdere opties in de Eredivisie, maar Go Ahead was het meest doortastend. Uit het driejarige contract dat de club mij heeft aangeboden spreekt veel vertrouwen', vertelt Hendriks. 'Het is nu aan mij om dat vertrouwen terug te betalen. Bij Go Ahead hoop ik wel veel vlieguren te maken in de Eredivisie.'

'Ik vind niet dat ik ben mislukt bij Ajax. Ik heb daar veel geleerd, maar zij zagen mij op korte termijn niet doorbreken in het eerste elftal', aldus de voorhoedespeler, die de vierde aanwinst is van de club uit Deventer.

Update - 07.33 uur (16 juni 2016)
Ajax heeft Sam Hendriks nog niet helemaal losgelaten. De spits tekende woensdag een driejarig contract bij Go Ahead Eagles, maar als hij in Deventer plots gaat presteren, dan is een terugkeer mogelijk. Volgens De Gelderlander bedong Ajax bij zijn vertrek een eerste optie tot koop, mocht Hendriks de club voortijdig verlaten.

Hendriks is zelf dolblij met de overstap. 'Go Ahead Eagles was gelijk erg concreet. Het vertrouwen dat ze in mij stelde, was precies wat ik de afgelopen jaren wat miste. Ik heb goede gesprekken gehad met Hans de Koning en technisch manager Dennis Bekking. Zo goed zelfs, dat ik niet meer wilde wachten wat er eventueel nog komen ging. Ik wilde naar Go Ahead Eagles en Go Ahead Eagles wilde mij.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties