TG: 'Ajax beloont Blind met een nieuw contract' | Ajax Showtime

TG: 'Ajax beloont Blind met een nieuw contract'

door BartVeenstra 47

TG: 'Ajax beloont Blind met een nieuw contract'

door BartVeenstra 47

Laatst geüpdatet

De Telegraaf meldt woensdagochtend dat Daley Blind op het punt staat beloond te worden met een nieuw contract. Ajax is met de ervaren kracht in gesprek over het openbreken, verlengen en opwaarderen van zijn huidige verbintenis, die op dit moment tot medio 2022 loopt.

Bronnen binnen Ajax melden dat de onderhandelingen 'zeer voorspoedig' verlopen, aldus de ochtendkrant. Bij Ajax wil men Blind belonen voor zijn grote verdiensten voor Ajax en zijn goede vorm van de laatste maanden. De gesprekken met Blind hoeven nu alleen nog te worden afgerond, aldus de krant.

Binnen de club wordt de naam van Blind met veel respect uitgesproken vanwege de manier waarop hij met zijn hartproblemen is omgegaan. Vanwege een ontstoken hartspier stond Blind enige tijd aan de kant, maar met een icd-kastje voetbalt hij alweer lange tijd mee. 'Aanvankelijk had Daley het moeilijk, maar we hebben daar doorheen gekeken', zegt trainer Erik ten Hag. 'Nu zie je dat hij terug is op z’n oude niveau. Of misschien zelfs wel op een hoger niveau als je hem in actie zag tegen PSV (beker) en in Lille. Beide wedstrijden speelde hij fantastisch.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij sc Heerenveen? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Bron De Telegraaf

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties