Schuurs mag nog niet vertrekken bij Ajax: 'Zowel trainer als de leiding zien dat niet zitten'

door BadembaBarrie 606

Bron Het Parool

Schuurs mag nog niet vertrekken bij Ajax: 'Zowel trainer als de leiding zien dat niet zitten'

door BadembaBarrie 606

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs lijkt voorlopig bij Ajax te blijven. Er is volop interesse in de centrumverdediger, maar de Amsterdammers willen voorlopig nog niet meewerken aan een vertrek, zo vertelt Schuurs' zaakwaarnemer Wessel Weezenberg aan Het Parool.

'Als hij weinig aan spelen toe zou komen, was een transfer mogelijk', bevestigt Weezenberg een afspraak die met de destijdse directeur voetbalzaken Marc Overmars werd gemaakt over de huidige transferperiode. Overmars is er echter niet meer en momenteel lijkt er niemand bij Ajax van plan om Schuurs op korte termijn te laten gaan. 'Zowel de trainer als de leiding zien dat nog niet zitten.'

Aan interesse heeft Schuurs overigens niets te klagen en zelf lijkt hij ook wel oren te hebben naar een nieuwe uitdaging. 'Het is voor Perr belangrijk dat hij meer gaat spelen. Daar heeft hij ook de kwaliteiten voor en dat zien andere clubs ook. Zo hebben clubs uit Engeland, de top van Duitsland, Italië en Frankrijk serieuze interesse', aldus Weezenberg.

Timber en Martínez

Een groot deel van de reden dat Ajax nog niet mee wil werken, zit hem in de serieuze interesse voor zowel Jurriën Timber als Lisandro Martínez. Voor laatst genoemde lijken zowel Arsenal als Manchester United serieus in de race te zijn. Schuurs was afgelopen seizoen de eerste vervanger bij het wegvallen van één van twee en bij Ajax wil men een leegloop (op één positie) voorkomen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties