Schuurs gaat in gesprek met Schreuder over toekomst bij Ajax: 'Alles zal afhangen van dat gesprek'

door Bas Velzel 346

Bron Limburger

Schuurs gaat in gesprek met Schreuder over toekomst bij Ajax: 'Alles zal afhangen van dat gesprek'

door Bas Velzel 346

Bron Limburger

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs gaat komende week in gesprek met trainer Alfred Schreuder over zijn toekomst in Amsterdam. De 22-jarige verdediger wil graag wekelijks aan spelen toekomen en krijgt te horen of die mogelijkheid er in Amsterdam is.

Schuurs heeft de opvolger van Erik ten Hag nog niet gesproken, maar de twee kennen elkaar wel al uit de periode dat Schreuder assistent was van Ten Hag. Op basis van het gesprek zal Schuurs in overleg met z’n vader en zaakwaarnemer een besluit nemen of zijn toekomst bij Ajax ligt. 'Alles zal afhangen van dat gesprek', vertelt Schuurs aan de Limburger.

Schuurs wil graag meer aan spelen toekomen dan dat hij nu komt bij Ajax. Sinds zijn overstap van Fortuna Sittard naar Ajax in 2018 wist de Limburger nooit gedurende een langere periode een basisplaats te bemachtigen in Amsterdam. Het afgelopen seizoen kwam hij tot 22 wedstrijden in de Eredivisie, waarvan ongeveer de helft als invaller. 'Ik ben op een leeftijd dat ik wekelijks moet spelen', zei Schuurs eerder.

Toekomst bij Ajax?

Of er een toekomst voor Schuurs in Amsterdam is, ligt ook aan een eventuele transfer van Jurriën Timber naar Manchester United. Bovendien moet Ajax het zelf ook zien zitten. Schuurs vertelt dat er concrete interesse is van 'mooie en grote clubs uit Duitsland, Italië en Engeland. Maar mijn zaakwaarnemer onderhoudt die contacten. Ik hou me vooral met Ajax bezig.' De centrale verdediger heeft nog een contract tot medio 2025 in Amsterdam.

Aankomende maandag 13 juni meldt Schuurs zich weer op Sportpark de Toekomst om verder te werken aan het herstel van zijn knie. Door die blessure kon de verdediger het laatste deel van het inmiddels afgelopen seizoen niet spelen. 'Daarvóór heb ik nog wel een periode redelijk wat gespeeld, natuurlijk', klinkt Schuurs.

Sportbookies had afgelopen dagen 83 procent van de voetbalwedtips goed. Bekijk de voetbalwedtips van de komende dagen!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties