Schreuder over wijzigingen: 'Ook met dit team hadden wij van Go Ahead moeten winnen'

door NielsOpdam 246

Bron Algemeen Dagblad; Voetbal International

Schreuder over wijzigingen: 'Ook met dit team hadden wij van Go Ahead moeten winnen'

door NielsOpdam 246

Bron Algemeen Dagblad; Voetbal International

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder vindt dat Ajax ook met de wijzigingen in de basisopstelling van Go Ahead Eagles had moeten winnen. Dat vertelt de trainer van de Amsterdamse club op de persconferentie na afloop, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Tegen Go Ahead Eagles kregen Lucas Ocampos, Florian Grillitsch, Davy Klaassen en Brian Brobbey een basisplaats van Schreuder. 'Ik heb daar zeker geen spijt van. Ook met dit team hadden wij gewoon van Go Ahead kunnen en moeten winnen. Daar komt bij dat het belangrijk is dat spelers ritme krijgen, dat ze minuten maken. We hebben iedereen nodig.'

De Ajax-trainer vond dat de spelers die normaal niet spelen het prima hebben gedaan. 'Florian Grillitsch probeerde in te vullen wat we van hem vroegen. Hij kwam steeds beter in de wedstrijd, maar we misten creativiteit voorin. Lucas Ocampos stond in het begin iets te laag. Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam hij er beter in. Hij oogde energiek', zegt Schreuder, geciteerd door Voetbal International.

'Over de manier van voetballen was ik niet tevreden'

Schreuder vindt het resultaat van zaterdagavond slecht. 'Je mag thuis tegen Go Ahead Eagles niet gelijkspelen. Ook over de manier van voetballen was ik niet tevreden. We weten uit ervaring dat de eerste wedstrijd na de interlandperiode vaak stroef verloopt, maar dan gaat het erom dat je de wedstrijd zakelijk uitspeelt. Dat hebben we niet goed gedaan.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.