Ook Jong Ajax mist de titel

door highlow 247

Ondanks legio kansen in de slotase is Jong Ajax er maandagavond op De Toekomst voor veel publiek niet in geslaagd om van Jong Twente te winnen. Het werd 2-2. Jong PSV won met 4-0 van Jong Willem II en pakte de landstitel. Jong Ajax kwam één punt te kort.

Sulejmani zette Jong Ajax voor rust op voorsprong, maar Twente kwam nog net voor de pauze op een 1-2 voorsprong. Suk maakte in de tweede helft de 2-2. In de laatste minuten van de wedstrijd miste Ajax een aantal 100% kansen. Osei van Jong Twente kreeg nog rood na een elleboogstoot. Sulejmani had Ajax in de 88e minuut nog aan een zege kunnen helpen toen zijn inzet voor een leeg doel werd gepareerd.

Veel water op het veld

Sulejmani maakt de 1-0 en viert het met Overtoom

FC Twente komt voor rust zelfs op 1-2

Suk maakt de gelijkmaker en het wordt spannend

Ajacieden protesteren voor een vermeende handsbal

Fans hitsen de boel op in de slotfase

Maar Suljemani mist de bal voor een leeg doel. Ook andere Ajacieden missen grote kansen.

Waardoor Jong Ajax ook geen titel pakt. Ozbilic baalt.

Jeroen Verhoeven; Deniz Aslan, Rob Wielaert, Johan Kappelhof (Marvin Zeegelaar), Nathaniël Will; Roly Bonevacia, Nicolas Lodeiro (Aras Özbiliz), Tom Overtoom; Ismaïl Aissati, Hyun Jun Suk, Miralem Sulejmani