Kaplan, Conceiçao en Regeer staan aan de aftrap tegen Blackburn Rovers

door Gino Haverkamp 46

Bron Ajax

Kaplan, Conceiçao en Regeer staan aan de aftrap tegen Blackburn Rovers

door Gino Haverkamp 46

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ahmetcan Kaplan start zaterdagochtend in de basiself van Ajax, dat om 11.00 uur oefent tegen Blackburn Rovers. Coach Alfred Schreuder wil de Turk graag in actie zien, nadat hij langdurig geblesseerd was. De centrumverdediger heeft nog geen officiële speelminuten gemaakt in het wit-rood-wit.

Op doel staat Maarten Stekelenburg, doorgaans tweede keeper achter Remko Pasveer, die actief is op het WK. Voor de ervaren sluitpost staat een viermansverdediging bestaande uit Devyne Rensch, Kaplan, Calvin Bassey en Owen Wijndal.

Op het middenveld heeft Schreuder plek ingeruimd voor spelers van Jong-Ajax. Youri Regeer en Kian Fitz-Jim staan centraal op het middenveld, terwijl Kristian Hlynsson de 'nummer 10' is.

Brian Brobbey is de spits van dienst tegen Blackburn Rovers. Aan zijn zijde staan Christian Rasmussen en Conçeicao. Laatstgenoemde en Kaplan maken deze jaargang een goede indruk op Schreuder, zo vertelde de oefenmeester afelopen week. 'Geduld is een belangrijke aspect', legde Schreuder uit. Beide Ajacieden kunnen zich nu opmaken voor een basisplaats, zij het in een oefenwedstrijd.

Opstelling Ajax

Stekelenburg; Rensch, Kaplan, Bassey, Wijndal; Regeer, Fitz-Jim, Hlynsson; Conceiçao, Rasmussen; Brobbey.

Heeft Louis ook een gouden pik in Qatar? Alle odds voor Oranje op het WK op een rij!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.