Jarige Jensen verlengt contract tot 2023

door Bart Veenstra 37

Jarige Jensen verlengt contract tot 2023

door Bart Veenstra 37

Laatst geüpdatet

Ajax heeft het contract van het Deense talent Victor Jensen verlengd tot de zomer van 2023. Dat meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl. Het vorige contract van de middenvelder liep tot en met 30 juni 2020.

Voor Jensen wordt het op deze manier een bijzondere verjaardag. De middenvelder viert donderdag zijn achttiende verjaardag. 'Ik ben echt blij, dit is het perfecte verjaardagscadeau', is Jensen blij met zijn nieuwe contract. 'Mijn familie is overgekomen. Vanavond gaan we het goed vieren', aldus Jensen, die een week van uitersten kende.

Maandag maakte hij namelijk zijn eerste treffer voor Jong Ajax, terwijl hij een dag later een penalty miste in de strafschoppenreeks in het verloren Youth League-duel met Paris Saint-Germain. 'Maandag was perfect, dinsdag baalde ik enorm. Dat is het voetballeven. Het gaat op en neer, maar dit soort tegenslagen maken je alleen maar sterker. Al met al kan ik zeggen dat het een heel mooie week voor me is', besluit Jensen, die in het vorige jaar nog werd overgenomen van FC Kopenhagen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.