Heitinga rekent op Álvarez: 'Ga ervan uit dat Edson bij de aftrap verschijnt'

door NielsOpdam 17

Bron Persconferentie

Heitinga rekent op Álvarez: 'Ga ervan uit dat Edson bij de aftrap verschijnt'

door NielsOpdam 17

Bron Persconferentie

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez heeft woensdag het grootste deel van de training meegedaan bij Ajax en John Heitinga gaat ervan uit dat de Mexicaan donderdag aan de aftrap verschijnt. Dat vertelt de trainer woensdagavond tijdens de persconferentie.

De Ajax-trainer gaf een update over de ziekenboeg bij de Amsterdammers. Ahmetcan Kaplan ontbreekt in de selectie vanwege een blessure. 'Álvarez heeft het grootste deel van de training meegedaan en daar gaan we morgen (donderdag, red.) een beslissing over nemen', vertelt Heitinga tijdens het persmoment over het meespelen van de Mexicaan.

Álvarez maakte de training niet af, omdat Heitinga het niet nodig vond om de Ajacied aan het eind van de training mee te laten spelen in de duels. 'Edson kan met pijn spelen, Edson is echt een strijder. We hebben het de afgelopen dagen gemonitord. Ik zou daarin het advies krijgen vanuit de medische staf, maar uiteindelijk ligt de eindstem ook bij Edson zelf.'

'Ga ervan uit dat Edson bij de aftrap verschijnt'

Als de journalist constateert dat het er dan goed uitziet voor Álvarez, antwoordt Heitinga hoopgevend. 'Ik ga ervan uit dat Edson bij de aftrap verschijnt, maar laten we even kijken of hij morgen een reactie heeft.' Ajax speelt donderdagavond in de tussenronde van de Europa League tegen Union Berlin. Vorige week eindigde het duel in Amsterdam in een doelpuntloos gelijkspel.

Denk jij dat Ajax donderdagavond binnen 90 minuten wint van Union Berlin? Zet dan in en ontvang 3,30 keer je inzet terug bij een Amsterdamse zege!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.