Enthousiaste Ten Hag: 'Dan gaat Haller ook meer scoren'

door BadembaBarrie 9

Enthousiaste Ten Hag: 'Dan gaat Haller ook meer scoren'

door BadembaBarrie 9

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag is het met Sébastien Haller eens dat de spits nog beter kan, dan hij nu laat zien. De Ivoriaans international was tot nu toe goed voor vijf doelpunten en evenzoveel assists in zijn eerste negen wedstrijden in Amsterdamse dienst. Toch zit er volgens Ten Hag nog meer in.

Haller zelf liet al weten dat hij meer kan dan hij tot nu toe heeft laten zien. 'Dat is mooi om te weten. Ik hoop dat hij die progressie nog laat zien', zo reageert Ten Hag voor de camera van ESPN op de ambitieuze woorden van zijn spits.

De betreffende progressie zit hem volgens Ten Hag vooral in het samenspel tussen Haller en zijn mede-Ajacieden. 'Zo lang spelen ze nog niet samen', verklaart de oefenmeester bij ESPN. 'De echte afstemming en finetuning moet nog komen. Dan gaat hij ook meer scoren', is de veelbelovende vooruitblik van Ten Hag op Hallers dienstverband bij Ajax.

'Oplossingen binnen selectie'

Hallers goede start in Amsterdam is ook schrijnend voor Ajax, gezien het de spits door een fout niet heeft ingeschreven voor de Europa League. Toch maakt Ten Hag zich geen zorgen over dat gemis. 'We hebben oplossingen binnen onze selectie. Met die oplossingen hebben we ook goede resultaten behaald, dus daar hebben we vertrouwen in en daar gaan we naartoe werken.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.