'Álvarez heeft last van schouder en slaat training over; Union-uit lijkt haalbaar'

door Jesse ter Haar 185

Bron De Telegraaf

'Álvarez heeft last van schouder en slaat training over; Union-uit lijkt haalbaar'

door Jesse ter Haar 185

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez heeft maandag niet meegetraind bij Ajax, zo schrijft Mike Verweij van De Telegraaf. De Mexicaan viel tijdens Ajax - Sparta Rotterdam uit met een schouderblessure en is daarvan nog niet volledig hersteld. Het positieve nieuws: er is geen schade aan de schouder van de rechtspoot.

Hans Kraay jr. vertelde eerder al de Ajacied op zondag getroffen te hebben rond de Johan Cruijff ArenA. Álvarez vertelde hem dat de eerste tekenen positief waren, maar op maandag zou er nog een check volgen in het ziekenhuis. 'Hij zei: ik heb veel pijn in mijn gewrichtsbanden en ik vertrouw het niet', bracht de verslaggever naar buiten.

Hij noemde hem als twijfelgeval en dat blijft hij dus ook na de update van Verweij. Hoewel Álvarez maandag de training van Ajax oversloeg, is op dezelfde dag duidelijk geworden dat er niets kapot is in de schouder van de verdediger annex middenvelder. Zodoende is Union Berlin-uit nog altijd in het zicht. 'De verwachting is dat hij donderdag kan spelen tegen Union Berlin', zo schrijft de Ajax-watcher.

Union Berlin - Ajax

Ajax kan de diensten van Álvarez goed gebruiken in de wedstrijd tegen Union Berlin. In de thuiswedstrijd deed John Heitinga namelijk een omzetting waardoor de controleur op het middenveld van Ajax terechtkwam. In de Eredivisie wordt hij door Heitinga juist gebruikt in de achterhoede. Tegen Union Berlin was Calvin Bassey in die linie de vervanger van Álvarez.

De wedstrijd in Amsterdam eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Ajax wist tegen de nummer drie van de Bundesliga zelfs geen schot op doel te lossen. Op donderdag volgt de allesbeslissende return in de tussenronde van de Europa League. De ploegen beginnen om 21.00 uur aan de wedstrijd in het Stadion An der alten Försterei.

Denk jij dat Ajax donderdagavond binnen 90 minuten wint van Union Berlin? Zet dan in en ontvang 3,30 keer je inzet terug bij een Amsterdamse zege!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.