Ajax zonder Brobbey tegen Vitesse, basisplaatsen voor Wijndal en Taylor

door Thijs Zwagerman 326

Bron Ajax

Ajax zonder Brobbey tegen Vitesse, basisplaatsen voor Wijndal en Taylor

door Thijs Zwagerman 326

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Alfred Schreuder heeft zijn basiselftal op een paar posities gewijzigd ten opzichte van de verloren topper tegen PSV. Tegen Vitesse keert Owen Wijndal terug in de basis, terwijl Brian Brobbey juist op de bank plaatsneemt.

Verder keren op het middenveld ook Kenneth Taylor en Davy Klaassen terug in de basisploeg. Taylor vervangt de geschorste Edson Álvarez en Klaassen profiteert van het feit dat Mohammed Kudus het middenveld verruilt voor de spitspositie. De Ghanees wordt voorin geflankeerd door Dusan Tadić en Steven Bergwijn.

In de achterhoede is Jorge Sánchez zijn basisplaats kwijt. De Mexicaan stond de laatste weken steevast aan de aftrap, maar moet zijn plek tegen Vitesse afstaan aan Devyne Rensch. Doordat Rensch terugkeert op de rechtsbackpositie wordt de plek linksachterin ingevuld door Wijndal. De van een lichte blessure herstelde linksback krijgt de voorkeur boven Daley Blind. De veelbesproken routinier zat tegen Rangers FC en PSV negentig minuten op de bank en begint daar tegen Vitesse dus opnieuw.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Taylor, Berghuis, Klaassen; Bergwijn, Kudus, Tadić.

Wissels Ajax:

Stekelenburg, Gorter, Brobbey, Ocampos, Blind, Lucca, Sánchez, Grillitsch, Magallán, Conceição.

Denk jij dat Ajax de koppositie weer pakt tegen Vitesse door met 3-0 te winnen? Zet in en verdien 8,00 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.