Ajax zet FC Utrecht in besloten oefenduel opzij

door NickOoms 17

Ajax heeft woensdagmiddag een besloten oefenduel met FC Utrecht gewonnen, zo meldt de laatstgenoemde club op zijn Twitterkanaal. De Amsterdammers wisten via Kian Fitz-Jim en Oussama Idrissi de ploeg uit de Domstad te verslaan. Beide spelers maakten hun eerste doelpunt in het shirt van Ajax.

In de eerste 45 minuten werden de doelpunten door beide teams gescoord. Na negen minuten kwam Ajax al vroeg op een 1-0 voorsprong via Fitz-Jim. In minuut veertig werd de voorsprong via Idrissi verdubbeld. Vlak voor de rust wist FC Utrecht via Sylian Mokono nog iets terug te doen.

In de competitie spelen Ajax en FC Utrecht ook nog tegen elkaar. Het is nog onbekend wanneer de eerder afgelaste wedstrijd tussen beide clubs wordt ingehaald. Naar verluidt zal dit duel op 21 april worden ingehaald. Echter zal dat afhangen van de prestaties van Ajax in de Europa League.