Ajax verhuurt Douglas met optie tot koop aan FC Den Bosch

door NielsOpdam 20

Bron Ajax.nl

Ajax verhuurt Douglas met optie tot koop aan FC Den Bosch

door NielsOpdam 20

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft Terrence Douglas per direct verhuurd aan FC Den Bosch, zo meldt de Amsterdamse club op zijn website. Er is een optie tot koop opgenomen in de overeenkomst tussen Ajax en de club uit de Keuken Kampioen Divisie.

De Jong Ajax-verdediger wordt per direct verhuurd en deze deal loopt tot en met 15 juni 2022. Als Douglas na zijn verhuurperiode terug zou keren in Amsterdam, dan heeft hij bij Ajax nog een contract tot en met 30 juni 2023.

De twintigjarige verdediger doorliep vanaf 2009 de hele jeugdopleiding van Ajax en maakte de laatste seizoenen deel uit van Jong Ajax. Hij debuteerde op 25 maart 2019 in het betaalde voetbal tijdens Jong Ajax - Jong FC Utrecht (3-3). Sindsdien speelde hij 44 officiële wedstrijden voor Jong Ajax, waarin hij twee keer scoorde.

FC Den Bosch staat veertiende in KKD

FC Den Bosch staat momenteel veertiende in de Keuken Kampioen Divisie. Twee weken geleden speelde Jong Ajax nog tegen de Brabanders. De Amsterdamse beloften wonnen toen met 2-1, dankzij doelpunten van Christian Rasmussen en Ar'Jany Martha.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.