'Ajax staat open voor verhuur Salah-Eddine; linksback op lijst bij Rangers en Torino'

door NielsOpdam 118

Bron Fabrizio Romano

'Ajax staat open voor verhuur Salah-Eddine; linksback op lijst bij Rangers en Torino'

door NielsOpdam 118

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Ajax staat ervoor open om Anass Salah-Eddine in de laatste dagen van deze transferperiode te verhuren, zo meldt Fabrizio Romano woensdagmiddag. De linksachter staat bij verschillende clubs, zoals Rangers FC en Torino, op de lijst. Volgens Romano ligt de race open en zijn er nog geen overeenkomsten gesloten.

Salah-Eddine kwam dit seizoen tot negen wedstrijden in Ajax 1. In zeven van de negen wedstrijden mocht hij invallen. In het begin van dit seizoen stond de linksachter tegen Heracles Almelo en Excelsior nog in de basisopstelling. Onder John van 't Schip komt Salah-Eddine nauwelijks aan spelen toe. Vandaar staat Ajax ervoor open om het talent nog te verhuren.

Eerder vertelde Salah-Eddine in de Ajax Life Podcast nog dat hij altijd zijn best blijft doen bij Ajax. 'Het seizoen is nog lang, dus je weet nooit wat er kan gebeuren. Het is natuurlijk even kijken wat er gaat gebeuren, maar ik hoop dat ik mijn kans ga krijgen.' De Ajax-back wist ook dat er veel spelers zijn die op de linksbackpositie uit de voeten kunnen. 'Ik ben jong en ik moet gewoon spelen. Ik wil heel graag spelen en ik hoop dat het hier kan.'

Salah-Eddine speelt nu vooral in Jong Ajax

Vorig seizoen werd Salah-Eddine ook al uitgeleend door Ajax, want de verdediger speelde een jaar op huurbasis bij FC Twente. Dit seizoen hoopte hij op minuten in Ajax 1, maar Salah-Eddine moet het vooral doen met minuten in Jong Ajax. Hij speelde dit seizoen tien wedstrijden in het beloftenelftal. In Amsterdam heeft de linksachter een contract tot medio 2025.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.