Ajax Showtime is op zoek naar unieke Ajax-items of unieke Ajax-verzamelingen!

door Wessel Kroon 63

Bron AS

Ajax Showtime is op zoek naar unieke Ajax-items of unieke Ajax-verzamelingen!

door Wessel Kroon 63

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax Showtime is voor een nieuwe rubriek op zoek naar nieuwe verhalen! Voor deze rubriek zijn wij op zoek naar fans met een bijzonder Ajax-object of een bijzondere Ajax-verzameling. Samen met deze fans praten we over hoe zij aan het item zijn gekomen en het verhaal erachter. Heb jij thuis een bijzonder shirt, een verzameling of bijvoorbeeld een mooi aandenken dat je uit handen van een Ajacied ontving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In het verleden spraken wij al regelmatig fans die zo’n bijzonder Ajax-item in bezit hebben. Zo heeft Ajacied Mario nog steeds een speciaal shirt thuis liggen. ‘In mijn shirtcollectie van Ajax en Barça-shirts blijft het gesigneerde shirt van Johan dat hij droeg tijdens één van zijn laatste wedstrijden in 1973 de mooiste herinnering aan hem.’ Ook Ajax-fan Lima bezit iets bijzonders. ‘Ik heb hier in mijn huis een heel groot servet met de handtekeningen van Johan Cruijff, Piet Keizer en Marco van Basten erop’, zo vertelde hij trots.

De Ajax-geschiedenis zit vol met prachtige verhalen die aan de hand van relikwieën of andere objecten verteld kunnen worden. Indien jij ook een uniek Ajax-item of een unieke Ajax-verzameling hebt en daar iets over wil vertellen, stuur dan een mail naar w.kroon@ajaxshowtime.com waarin je iets schrijft over jouw unieke bezit. Wie weet staan wij dan wel binnenkort bij jou voor de deur om een stuk te maken over jouw item!

Wessel Kroon (X: @Wessel_Kroon | E-mail: w.kroon@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.