'Ajax blij en verrast door berichtgeving over spelen met publiek' | Ajax Showtime

'Ajax blij en verrast door berichtgeving over spelen met publiek'

door Jesse ter Haar 15

'Ajax blij en verrast door berichtgeving over spelen met publiek'

door Jesse ter Haar 15

Laatst geüpdatet

Ajax heeft het nieuws dat er in de speelronde van 23 tot en met 25 april met publiek gespeeld mag worden als verrassing aangenomen. De club moet nu nader onderzoek doen en heeft nog maar weinig informatie, maar is blij dat de mogelijkheid zich weer voordoet.

Het nieuws werd dinsdag met gejuich ontvangen door de fans van Ajax, maar enige communicatie met de clubs in de Eredivisie blijkt er niet geweest te zijn. De Eredivisiespeelronde is onderdeel van een reeks Fieldlab-evenementen en daarvoor moeten de voorbereidingen nu in een rap tempo getroffen worden.

'Ajax is verrast door de berichtgeving omtrent het spelen met publiek vanaf speelronde dertig', zo brengt het naar buiten via Twitter. 'Naar de voorwaarden moet nog worden gekeken. Op dit moment is er nog geen concretere informatie beschikbaar voor onze seizoenkaarthouders.'

Verder laat ook de Ajax Supportersvereniging weten niet op de hoogte te zijn geweest van de komende stappen. Ajax en de gemeente Amsterdam bevestigen het nieuws niet, de voorwaarden zijn nog onbekend en zodoende moet er nog een hoop gebeuren om supporters te kunnen toelaten tot de Johan Cruijff ArenA.

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van het Italiaanse AS Roma? Zet dan in en krijg 9,65 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties