Ajax begint ongewijzigd aan laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht

door Cristian de Jong 44

Bron AS

Ajax begint ongewijzigd aan laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen FC Utrecht

door Cristian de Jong 44

Bron AS

Laatst geüpdatet

John Heitinga zal zijn opstelling niet wijzigen voor het laatste thuisduel van Ajax dit seizoen. De Amsterdammers ontvangen om 14.30 uur de nummer zeven van de Eredivisie, FC Utrecht. Dit zal inhouden dat Steven Bergwijn wederom op het middenveld zal beginnen. Ook Brian Brobbey krijgt dus weer een basisplaats.

Gerónimo Rulli begint dus wederom onder de lat van de Amsterdammers. Jurriën Timber vormt samen met Jorrel Hato het centrale duo. Met Hato centraal is er weer plaats voor Owen Wijndal als linksback. Devyne Rensch is de rechtsback van dienst.

Op het middenveld zullen Kenneth Taylor en Edson Álvarez weer vanaf de aftrap meedoen. Dit houdt in dat Davy Klaassen wederom genoegen moet nemen met een plek op de bank. Ook Florian Grillitsch begint weer op de bank. Bergwijn maakt het middenveld compleet en zal dus – net als tegen FC Groningen – niet beginnen als linksbuiten.

Dusan Tadic zal namelijk fungeren als linksbuiten. De aanvoerder van Ajax wist eerder deze week nog te scoren tegen FC Groningen. Ook Brobbey scoorde tegen FC Groningen en mag dus ook tegen FC Utrecht weer starten. Mohammed Kudus maakt het elftal compleet en begint als rechtsbuiten.

Opstelling Ajax: 

Rulli; Rensch, Timber, Hato, Wijndal; Taylor, Álvarez, Bergwijn; Kudus, Brobbey, Tadic.

Verwacht jij dat Ajax opnieuw met 2-0 wint van FC Utrecht?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.