Ajax begint met Kudus op het middenveld, Rensch begint als linksback

door Cristian de Jong 91

Bron AS

Ajax begint met Kudus op het middenveld, Rensch begint als linksback

door Cristian de Jong 91

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax gaat met een gewijzigde opstelling beginnen aan de topper tegen PSV. De Amsterdammers spelen om 16.45 uur in de Johan Cruijff ArenA tegen de Eindhovenaren. Dit doen ze dus met een aantal wijzigingen in de basiself.

Zo is er een basisplaats op de linksbackpositie voor Devyne Rensch. De verdediger mocht tegen Rangers al een helft meedoen als linksback en begint tegen PSV in de basis. Voor de rest blijft de verdediging hetzelfde. Remko Pasveer onder de lat, Jorge Sánchez als rechtsback en Jurriën Timber en Calvin Bassey als centraal duo.

Op het middenveld zijn er ook een aantal wijzigingen. Mohammed Kudus mag namelijk op het middenveld beginnen in plaats van Kenneth Taylor. Naast Kudus hebben Edson Álvarez en Steven Berghuis een plekje weten te bemachtigen.

In de aanval keert Brian Brobbey terug. De spits speelde niet tegen Rangers wegens een aantal klachten. Voor de topper is Brobbey dus weer fit. Brobbey wordt geassisteerd op de flanken door Dusan Tadic en Steven Bergwijn. Dit betekent ook dat Francisco Conceição zijn basisdebuut niet zal maken.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Rensch; Berghuis, Álvarez, Kudus; Tadic, Brobbey, Bergwijn.

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? !

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.