Weet Ajax ook tegen Sparta Rotterdam flink aan scoren toe te komen? (Ad)

door Ajax Showtime 44

Bron AS

Weet Ajax ook tegen Sparta Rotterdam flink aan scoren toe te komen? (Ad)

door Ajax Showtime 44

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax krijgt zondagmiddag de kans om het goede gevoel voort te zetten. Vorig weekend wisten de Amsterdammers overtuigend met 6-1 te winnen van FC Groningen en nu is Sparta Rotterdam de tegenstander. Om 14.30 uur trappen beide ploegen af op Spangen en daarbij geldt Ajax – als vanzelfsprekend – als de torenhoge favoriet bij de bookies.

De ploeg van Alfred Schreuder krijgt daardoor een quotering van slechts 1,25. De kansen liggen ditmaal bij het tot stand komen van de overwinning. Staat Ajax bij rust al op voorsprong en wint het de wedstrijd uiteindelijk ook, dan stijgt de quotering al naar 1,72. Weten de Amsterdammers voor de rust het verschil nog niet maken, met een gelijke stand aan de thee gaan en dán alsnog winnen? Dan kun je 4,00 keer je inzet terug verwachten.

Geloof jij dat Ajax zondag weer flink aan het scoren komt, dan lonkt er nog een kans. Weet Steven Bergwijn zijn scoringsdrift vast te houden, dan kan hij Ajax aan een ruime overwinning op FC Groningen helpen. Weet de regerend kampioen van de Eredivisie met drie goals of meer verschil te winnen namelijk, dan kun je 2,60 keer je inzet terug verwachten. Voor de zekerheid melden we ook een optie voor wanneer je géén vertrouwen hebt in Ajax. Wint Sparta Rotterdam of weten ze er een gelijkspel uit te slepen, dan wacht er een quotering van 3,75.

Beide ploegen waren vorig weekend op schot. Waar Ajax er dus zes maakte, wist Sparta Rotterdam tegen AZ tweemaal het net te vinden. De kans dat beide ploegen zondag trefzeker zullen zijn, is dan ook zeker aanwezig. Het kan je een quotering van 1,75 opleveren! Het ging net al even over hem, maar tot slot richten we ons vizier op Bergwijn. Weet hij op een willekeurig moment in de wedstrijd te scoren? Dan wacht je een quotering van 2,50. Scoort hij de eerste of laatste treffer, dan stijgt het zelfs naar 6,50.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.