Weet Ajax ook tegen Sparta Rotterdam flink aan scoren toe te komen? (Ad)

door Ajax Showtime 44

Ajax krijgt zondagmiddag de kans om het goede gevoel voort te zetten. Vorig weekend wisten de Amsterdammers overtuigend met 6-1 te winnen van FC Groningen en nu is Sparta Rotterdam de tegenstander. Om 14.30 uur trappen beide ploegen af op Spangen en daarbij geldt Ajax – als vanzelfsprekend – als de torenhoge favoriet .

De ploeg van Alfred Schreuder krijgt daardoor . De kansen liggen ditmaal bij het tot stand komen van de overwinning. Staat Ajax bij rust al op voorsprong en wint het de wedstrijd uiteindelijk ook, dan stijgt de quotering al . Weten de Amsterdammers voor de rust het verschil nog niet maken, met een gelijke stand aan de thee gaan en dán alsnog winnen? Dan kun je terug verwachten.

Geloof jij dat Ajax zondag weer flink aan het scoren komt, dan lonkt er nog een kans. Weet Steven Bergwijn zijn scoringsdrift vast te houden, dan kan hij Ajax aan een ruime overwinning op FC Groningen helpen. Weet de regerend kampioen van de Eredivisie met drie goals of meer verschil te winnen namelijk, dan kun je terug verwachten. Voor de zekerheid melden we ook een optie voor wanneer je géén vertrouwen hebt in Ajax. Wint Sparta Rotterdam of weten ze er een gelijkspel uit te slepen, dan wacht er .

Beide ploegen waren vorig weekend op schot. Waar Ajax er dus zes maakte, wist Sparta Rotterdam tegen AZ tweemaal het net te vinden. De kans dat beide ploegen zondag trefzeker zullen zijn, is dan ook zeker aanwezig. Het kan je opleveren! Het ging net al even over hem, maar tot slot richten we ons vizier op Bergwijn. Weet hij op een willekeurig moment in de wedstrijd te scoren? Dan wacht je . Scoort hij de eerste of laatste treffer, dan stijgt het zelfs .

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!