Van Ewijk: 'Ze zeggen dat ik op Ajax of PSV wacht, maar dat is een leugen'

door Gino Haverkamp 90

Bron Canal 11

Van Ewijk: 'Ze zeggen dat ik op Ajax of PSV wacht, maar dat is een leugen'

door Gino Haverkamp 90

Bron Canal 11

Laatst geüpdatet

Milan van Ewijk stelt dat hij niet actief bezig is met een transfer naar Ajax of PSV. Dat zegt de verdediger van sc Heerenveen en Jong Oranje tegen het Portugese Canal 11. De vleugelverdediger wordt in verband gebracht met een overstap naar de Nederlandse top, maar is daar dus niet mee bezig.

De context rondom zijn uitingen hebben te maken met de vraag van het Portugese medium. Van Ewijk wordt niet alleen gelinkt aan Ajax en PSV, maar ook aan Sporting Portugal, wat volgens hem een 'goede stap' zou zijn. ' Ik houd al mijn opties open en hak na het EK de knoop door', laat hij weten.

Van Ewijk zelf is niet bezig met eventuele interesse van clubs, maar gaat er wel vanuit dat zijn zaakwaarnemer reeds met enkele partijen heeft gesproken. Welke clubs dat zijn, laat hij niet weten. Gezegd wordt dat Van Ewijk een stap naar de Nederlandse top prefereert boven een transfer naar Portugal, maar dat is volgens hem niet waar. 'De laatste tijd verschijnen er bepaalde dingen in kranten. Ze zeggen dat ik op Ajax of PSV wacht, maar dat is een leugen.'

Van Ewijk miste geen minuut in de Eredivisie

Van Ewijk was het afgelopen seizoen één van de sterkhouders bij sc Heerenveen. Hij speelde mee in alle competitiewedstrijden en miste geen enkele speelminuut. Hij was goed voor zes goals en een assist. Ook pakte hij 'slechts' één gele kaart.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.