Van Dijk verwacht veel van Timber: 'Jurriën zal tijdens dit WK veel bekijks trekken'

door Bart Veenstra 6

Bron FIFA

Van Dijk verwacht veel van Timber: 'Jurriën zal tijdens dit WK veel bekijks trekken'

door Bart Veenstra 6

Bron FIFA

Laatst geüpdatet

Virgil van Dijk denkt dat Jurriën Timber tijdens het WK in Qatar naam gaat maken in de internationale voetbalwereld. De aanvoerder van het Nederlands elftal heeft in een interview met de FIFA zijn lof over Timber uitgesproken.

In het interview krijgt Van Dijk de vraag welke 'nog niet zo bekende' Nederlander gaat schitteren op het WK. 'Ik denk niet dat Jurriën Timber over de hele wereld al bekend is, maar ik weet zeker dat dat tijdens het WK gaat veranderen. Hij is een fantastische speler, een uitstekende verdediger. Jurriën zal tijdens dit WK veel bekijks trekken', aldus Van Dijk.

Of Timber maandag al naam gaat maken op het WK is nog afwachten. De kans is groot dat niet hij, maar Matthijs de Ligt gaat spelen tegen Senegal. Dat houdt in dat Timber op de bank begint in de openingswedstrijd van het Nederlands elftal op het WK in Qatar.

Frenkie de Jong

In hetzelfde interview geeft Van Dijk ook de complimenten aan oud-Ajacied Frenkie de Jong. 'Ik denk dat Frenkie één van de beste middenvelders van de wereld is. Hij is uitstekend met de bal, maar hij werkt ook heel hard en heeft een enorm uithoudingsvermogen. Hopelijk is hij in Qatar op zijn best en kan hij ons inspireren tot mooie resultaten.'

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Senegal wint. Check snel hoe het werkt!

Sportbookies heeft de beste WK wedtips op een rijtje gezet!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.