'Ten Hag wil belangrijke stem in transferbeleid United, maar niet volledig zeggenschap'

door Terrence Riepma 31

Bron Fabrizio Romano

'Ten Hag wil belangrijke stem in transferbeleid United, maar niet volledig zeggenschap'

door Terrence Riepma 31

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag wil een belangrijke stem hebben in het transferbeleid van Manchester United. Eerder waren er geruchten die zeiden dat hij volledig zeggenschap zou willen hebben over het beleid, maar Fabrizio Romano ontkracht die geruchten.

Ten Hag zou volgens de Italiaanse journalist wel een grote stem willen hebben in het transferbeleid, zo laat Romano weten in een video op zijn YouTube-kanaal. Ten Hag zou volgens Romano veelal zaken willen doen in samenspraak met de clubleiding, zoals hij dat ook heeft gedaan in zijn tijd bij Ajax.

Reden voor dit beleid zou zijn om fouten op de transfermarkt in de toekomst te voorkomen. Manchester United heeft al vaker miskopen gedaan in de vorm van spelers die niet goed genoeg waren en daardoor met hoge salarissen niet aan speeltijd kwamen. Dat moet en zal niet meer gebeuren, als Ten Hag aan de slag gaat in Manchester.

'Ten Hag op zoek naar nuttige spelers voor Manchester United'

Ten Hag wil samen met Manchester United op zoek gaan naar spelers waarvan ze overtuigd zijn dat ze een waardige bijdrage kunnen leveren aan de prestaties van de club. Volgens de huidig trainer van Ajax moet dit de manier zijn om successen terug te brengen naar Old Trafford.

Dit zijn de beste voetbalwedtips voor zondag 17 april!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties