'Ten Hag biedt Van de Beek volgend seizoen een nieuwe kans bij Manchester United'

door Jesse ter Haar 97

Bron The Telegraph

'Ten Hag biedt Van de Beek volgend seizoen een nieuwe kans bij Manchester United'

door Jesse ter Haar 97

Bron The Telegraph

Laatst geüpdatet

Donny van de Beek kan met groot genoegen toeleven naar de komst van Erik ten Hag bij Manchester United, zo schrijft The Telegraph. De middenvelder, momenteel verhuurd aan Everton, krijgt van de oefenmeester volgend seizoen een nieuwe kans in Manchester.

De oud-Ajacied maakte in september 2020 de overstap van Ajax naar Manchester United. Na 175 duels voor de Amsterdamse club én 41 doelpunten, leverde hij Ajax ook nog eens een kleine veertig miljoen euro op. In Manchester echter, loopt het nog minder vlekkeloos.

Tijdens zijn eerste seizoen kwam hij in alle competities in 36 wedstrijden in actie, waarvan negentien keer in de Premier League. Verdeeld over alle competities kwam Van de Beek slechts tot een minutenaantal dat gelijkstaat aan ruim zestien volle wedstrijden.

Ook het huidige seizoen begon Van de Beek als speler van Manchester United. Hij moest het echter zéér regelmatig zonder speelminuten en dus werd hij in de winter verhuurd aan Everton. Aanvankelijk speelde hij veel bij de club uit Liverpool, maar wegens blessureleed speelde hij de afgelopen zes Premier League-wedstrijden niet.

Een nieuw begin voor Van de Beek

Een fijne basis voor een nieuw seizoen bij Manchester United weet Van de Beek zodoende nog niet te leggen. Zijn hoop op een langer verblijf bij de club zou met de komst van Ten Hag echter een flinke boost hebben gekregen. Hij wordt opgenomen in de selectie voor het komende seizoen en krijgt de kans zich te bewijzen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties