Tagliafico ook terug op trainingsveld Ajax

door Bart Veenstra 27

Tagliafico ook terug op trainingsveld Ajax

door Bart Veenstra 27

Laatst geüpdatet

In navolging van Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en André Onana heeft ook Nicolás Tagliafico van de laatste groep internationals zich gemeld op Sportpark de Toekomst. Alleen David Neres, die met Brazilië de Copa América won, heeft nu nog vakantie.

Tagliafico keerde dinsdag al terug in Amsterdam en donderdagochtend was de Argentijn weer present op het trainingsveld. Op Ajax.nl valt te lezen dat Tagliafico zich eigenlijk pas zondag weer bij Ajax hoefde te melden. 'Met zijn vroege terugkeer oogste hij applaus van de trainer en zijn ploeggenoten.' De verwachting is wel dat het duel met PSV om de Johan Cruijff Schaal te vroeg zal komen voor de linksback.

Voor Neres komt dat duel sowieso te vroeg, omdat de Braziliaan zich pas maandag meldt in Amsterdam. Rondom de aanvaller gaan nu ook berichten dat hij en zijn management zouden openstaan voor een transfer naar een club uit een grotere competitie.

Combineer jouw alledaagse leven met het supporten van Ajax: ga nu naar de officiële shop van Ajax en bekijk de casual kledingcollectie voor jong en oud.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties