Tagliafico en Martínez maken geen minuten bij gelijkspel Argentinië

door Melle Goekoop 0

Nicolás Tagliafico en Lisandro Martínez hebben geen minuten gemaakt in de wedstrijd tussen Colombia en Argentinië. De twee Ajacieden zaten negentig minuten op de bank en zagen hun nationale ploeg gelijkspelen tegen de Colombianen: 2-2.

Lionel Messi begon in de basis en de Argentijnen begonnen goed aan het duel in de kwalificatiecampagne voor het wereldkampioenschap. Nadat er slechts acht minuten gespeeld waren, stond het al 0-2 in het voordeel van Argentinië.

Christian Romero scoorde uit een kopbal en Leandro Paredes wist een solo af te ronden met een beheerste schuiver. Vlak na rust viel de 1-2 door een binnengeschoten penalty van Luis Muriel en in de blessuretijd kopte Miguel Broja de gelijkmaker binnen.

Ondanks het gelijkspel ligt Argentinië, met een tweede plek in Zuid-Amerikaanse klassement, op koers om het WK te halen. Het gat met nummer één Brazilië is echter opgelopen tot zes punten omdat Argentinië in de kwalificatiewedstrijden al drie keer gelijk heeft gespeeld.