Tadić wint als invaller ruim met Servië van Qatar

door Thijs Zwagerman 2

Bron AS

Tadić wint als invaller ruim met Servië van Qatar

door Thijs Zwagerman 2

Bron AS

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić heeft donderdagavond een solide avond beleefd met de nationale ploeg van Servië. Met Servië won de Ajacied met 4-0 van Qatar, al was het aandeel van Tadić in deze overwinning zeer minimaal.

De aanvoerder van Ajax en normaliter ook aanvoerder van de Servische nationale ploeg speelde als invaller namelijk slechts het laatste kwartier mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Qatar. Op het moment dat Tadić inviel stond Servië al met 3-0 voor.

Door een doelpunt in de slotfase van Sergej Milinković-Savić won Servië uiteindelijk met 4-0. De overige treffers werden gemaakt door Saša Lukić, Luka Jović en Dušan Vlahović. Het oefenduel met Qatar was voor Servië de laatste voorbereiding op het cruciale treffen met Portugal.

Tadić vs. Ronaldo

Zondag treft het Servië van Tadić namelijk het Portugal van Cristiano Ronaldo en staat plaatsing voor het WK op het spel. Momenteel is Servië met een wedstrijd meer gespeeld de koploper in Groep A, met een punt voorsprong op Portugal. Alleen de groepswinnaar plaatst zich direct voor het WK dat volgend jaar gespeeld wordt.

Weet het Griekenland van bondscoach John van 't Schip te stunten tegen Spanje? Zet in en krijg 8,50 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties