Tadić richt zich tot fans: 'Weten dat jullie er een lange reis op hebben zitten'

door Gino Haverkamp 73

Tadić richt zich tot fans: 'Weten dat jullie er een lange reis op hebben zitten'

door Gino Haverkamp 73

Laatst geüpdatet

Dušan Tadić bedankt de aanwezige uitsupporters voor hun aanwezigheid in Groningen, waar de wedstrijd tussen de club uit de gelijknamige stad en Ajax na tien minuten definitief is gestaakt. In een korte videoboodschap op Twitter richt de aanvoerder zich tot de fans.

Tadić stond de fans al te woord toen de wedstrijd amper gestaakt was en hij nog op het veld aanwezig was. 'Hallo fans', opent hij. 'Ongelofelijk bedankt voor jullie steun hier en dat jullie zijn gekomen.' Ook de Ajacied beseft dat de supporters een lange rit naar Groningen hebben gemaakt en dat ook huiswaarts moeten doen. 'We weten dat jullie er een lange reis op hebben zitten. We willen natuurlijk spelen, maar alsnog dank dat jullie hiernaartoe zijn gekomen om ons te steunen.'

Hoe de resterende ruim tachtig minuten afgemaakt worden, is nog niet bekend. Gezien alle wedstrijden uit de laatste twee speelrondes van de Eredivisie, waarvan de één-na-laatste volgend weekend plaatsvindt, tegelijkertijd gespeeld dienen te worden, is er veel tijdsdruk. Naar verwachting moeten de Ajacieden deze midweek nog naar Groningen. Dit waarschijnlijk zonder fans.

FC Groningen-supporters verpesten voetbalmiddag

Na vijf minuten werd FC Groningen - Ajax al stilgelegd wegens vuurwerk dat door thuissupporters het veld op is gegooid. Daarna kwam er ook nog een fan het veld zelf op. Na een kwartier pauze, gingen de spelers verder. Vijf minuten na de hervatting werd er echter weer vuurwerk gegooid. Ditmaal met een voortijdig definitief einde van de wedstrijd als gevolg.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.