Tadić doet oproep aan Ajax-supporters: 'Steun ons tijdens de wedstrijden'

door Cristian de Jong 77

Bron Voetbal International

Tadić doet oproep aan Ajax-supporters: 'Steun ons tijdens de wedstrijden'

door Cristian de Jong 77

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić weet als geen ander dat het spel van Ajax beter moet. De supporters van de Amsterdamse club zijn niet tevreden en laten dit nadrukkelijk merken, ziet de aanvoerder van de ploeg. Tadić spoort de supporters van Ajax dan ook aan om hun club tijdens de wedstrijden zo veel mogelijk te steunen.

Dat de fans niet tevreden zijn met het huidige Ajax, is voor Tadić meer dan duidelijk. 'Ik voel me ook supporter van Ajax, het is mijn club, dus ik snap de emoties ook wel', vertelt de Serviër in gesprek met Voetbal International. 'In de eerste maanden was het voor iedereen moeilijk omdat het vorige seizoen nog scherp op het netvlies stond', weet Tadić, die een hoog verwachtingspatroon zag in Amsterdam.

Tadić gaat in op hoog verwachtingspatroon

'In de Champions League zouden we het wel even doen. Door de tegenslag werd duidelijk dat de realiteit anders is.' Tadić kan leven met de kritiek die hij en zijn teamgenoten te verwerken krijgen. Toch zou de aanvaller graag zien dat de selectie ook gesteund wordt. 'We hebben de steun van de supporters tijdens de wedstrijden wel nodig. Dat hebben we ook laten weten. De fans hebben soms niet door hoe belangrijk zij zijn als ze vol achter de ploeg staan.'

Tadić doet mede hierdoor een oproep aan de supporters van Ajax. 'Steun ons tijdens de wedstrijden, ook als je ziet dat nieuwe spelers het moeilijk hebben.' Daarnaast vertelt de Serviër dat hij het niet erg zou vinden als men na de wedstrijd hun ongenoegen uit. 'Geen enkel probleem, dan mag je boos zijn of kritisch, ook op mij. Maar tijdens de wedstrijd moet er een sterke wisselwerking zijn tussen spelers en supporters. Dat helpt Ajax.’

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.