Tadić baalt: 'Er valt veel te leren van deze wedstrijd'

door Cristian de Jong 20

Bron Ajax TV

Dusan Tadić is niet tevreden over de manier waarop Liverpool drie keer tot scoren kwam, zo vertelt hij tegenover Ajax TV. De aanvoerder geeft aan dat Ajax misschien langer kans had kunnen maken als deze tegengoals niet tot stand waren gekomen.

'In de eerste helft kregen we veel kansen', vertelt de Serviër. Toch krijgt Ajax de 0-1 tegen door een goal van Mohamed Salah. 'Als je tegen dit soort topteams speelt, dan straffen ze het meteen af als je ze een beetje ruimte geeft', vervolgt Tadić.

In de tweede helft krijgt Ajax snel de 0-2 om de oren. 'Dat is lastig, maar het belangrijkste is dat we niet opgaven. Ook het publiek steunde ons, bedankt daarvoor.' Tadić ziet veel verbeterpunten. 'We mogen niet snel achter elkaar goals tegen krijgen. Dat gebeurde tegen Napoli en dat gebeurt nu ook weer. We moeten weer aan de bak, er valt veel te leren van deze wedstrijd.'

Positieve punten

Tadić vertelt vervolgens dat het lastig is om zo snel achter elkaar doelpunten tegen te krijgen. 'Als je vlak voor rust een tegengoal krijgt is dat lastig. Ook krijgen we na rust snel de 0-2 en de 0-3 tegen. Dat moet beter.' Toch ziet de aanvaller dat er ook lichtpuntjes van deze wedstrijd overblijven. 'Er zijn veel positieve dingen die we kunnen meenemen, daar moeten we ook aan denken.'