Setford valt in tijdens oefenzege Engeland O18, Kjaer Jensen verslaat Duitsland

door Jesse ter Haar 0

Charlie Setford heeft maandag minuten gemaakt namens Engeland Onder 18. De jonge keeper, die al meerdere malen op de bank zat bij Ajax 1, viel na rust in tijdens een 2-0 oefenzege van de Engelsen op de leeftijdsgenoten van Portugal. Verder kwam Jeppe Kjaer Jensen in actie met Denemarken Onder 18. De ploeg van basisspeler Kjaer Jensen won met 2-1 van Duitsland.

De ploeg van Setford zou tijdens de huidige interlandperiode drie keer in actie komen, waarbij de wedstrijd van maandag de laatste in de serie van drie was. Eerder speelde Engeland O18 al tegen Oranje Onder 18 en dat duel wisten de Nederlanders met 3-2 te winnen. Setford kwam daarbij niet in actie.

Twee dagen later wachtte een ontmoeting tussen de O18-teams van Engeland en België, waarbij Setford opnieuw niet in de basis stond. Wel mocht hij tijdens die wedstrijd invallen. Het zou eindigen in een doelpuntloos gelijkspel. Maandag hielden Setford en de zijnen dus opnieuw de nul. Ditmaal werd er dus gewonnen: 2-0.

Jeppe Kjaer Jensen kwam maandag eveneens in actie. De aanvallend ingestelde Ajacied stond in de basis bij Denemarken O18 en wist een knappe overwinning te boeken op de leeftijdsgenoten van Duitsland. Het werd 2-1 voor de ploeg van de aanvaller van Ajax Onder 18.