Scoort Brobbey tegen RKC Waalwijk voor de derde keer op rij in de Eredivisie? (Ad)

door Jesse ter Haar 11

Ajax gaat zaterdagavond voor een goed vervolg op de 7-1 zege op Excelsior. De ploeg van Alfred Schreuder gaat op bezoek bij RKC Waalwijk en moet in Noord-Brabant de rust binnen de club zien te behouden. Daarvoor moet er gewonnen worden van de club die woensdag nog door De Treffers werd uitgeschakeld in het TOTO KNVB Beker-toernooi. Als het aan ligt, hoeft Ajax zich geen zorgen te maken.

Een zege van de Amsterdammers kan je namelijk doen terugverdienen. Heb je minder vertrouwen in de club en verwacht je een gelijkspel? Dan gaat . Wint RKC Waalwijk, dan wacht er . Terug naar een gedachte van vertrouwen. Weet Ajax te winnen van de Waalwijkers én de nul te houden, dan krijg je terug. Winnen de Amsterdammers, maar weet de thuisploeg het net wel te vinden, dan kun je rekenen op .

Het is vooraf nog de vraag hoe snel Ajax korte metten wil maken met RKC Waalwijk. Met de juiste instelling lijkt een voorsprong voor rust haalbare kaart. Weten de manschappen van Schreuder al voor rust de voorsprong te grijpen én die vast te houden, dan gaat . Tijdens de vorige wedstrijd wist Ajax nog met zes goals verschil te winnen van Excelsior. Zodoende is de ploeg op schot en kan RKC Waalwijk het volgende slachtoffer worden. Weet Ajax met drie goals verschil of meer te winnen, dan gaat .

Tot slot zoomen we in op Brian Brobbey, tijdens Ajax – Excelsior de spits van de Amsterdammers. Hij wist in de laatste twee wedstrijden tot scoren te komen en zal jagen op de derde wedstrijd op rij. Een doelpunt van Brobbey kan je ook nog eens behoorlijk wat opleveren. Een doelpunt op een willekeurig moment brengt met zich mee. Weet Brobbey de eerste of laatste goal van het duel te scoren, dan stijgt .

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+