Schuurs blij met minuten: 'Wil nog een paar jaar blijven'

door Finn Dekker 11

Bron ESPN

Schuurs blij met minuten: 'Wil nog een paar jaar blijven'

door Finn Dekker 11

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs is blij dat de verdediger weer aan de aftrap mocht verschijnen. De verdediger werd halverwege het seizoen gepasseerd, kon die keuze van de trainer begrijpen, maar is van plan te strijden om zijn plek. 'Ik wil bij Ajax blijven en spelen', zegt Schuurs over zijn toekomst voor de camera van ESPN.

'Ik ben blij dat ik mocht starten', opent de mandekker, die had verwacht te gaan spelen, nu de titel reeds binnen is. 'Ik wil elke week laten zien dat ik wil starten.' Schuurs werkt hard aan zijn verbeterpunten. 'Als je niet speelt heb je meer tijd om daar aandacht aan te geven. Hopelijk pakt dat goed uit.'

Schuurs begrijpt waarom de keuze de afgelopen maanden vaker viel op Jurriën Timber. 'We hebben veel gewonnen, dus kan je niets zeggen, maar uit de gesprekken met de trainer spreekt vertrouwen. Ik moet zorgen dat het beter gaat. Ik wil nog een paar jaar blijven', aldus de verdediger, die dit seizoen nog verlengde tot medio 2025.

De zege op VVV Venlo

Met Schuurs in het centrum won Ajax uiteindelijk met 3-1 van VVV Venlo. 'Voor hen stond er meer op het spel, was het alles of niets. Maar wij willen alles winnen, ook die laatste twee wedstrijden. Dat hebben we vandaag laten zien', luidt de analyse van de rechtspoot.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.