Schreuder: 'Of de toon van de media nu anders is? Op dit moment zeker'

door Jesse ter Haar 28

Bron Ajax

Schreuder: 'Of de toon van de media nu anders is? Op dit moment zeker'

door Jesse ter Haar 28

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder heeft het gevoel dat de tendens bij de pers ietwat realistischer is geworden sinds zijn uitval na afloop van Ajax - Excelsior. De oefenmeester liet zijn onvrede over de verhalen van de pers toen duidelijk merken.

'Ik vind de vraagstelling nu over het algemeen vrij realistisch', zegt de oefenmeester erover op de persconferentie in aanloop naar Ajax - PSV. De twee ploegen ontmoeten elkaar zondag om 16.45 uur in de Johan Cruijff ArenA. Schreuder komt daarmee met een vervolg op zijn eerdere bewering dat de pers onwaarheden schrijft.

'Het mag ook kritisch zijn, als de mensen vinden dat wij te veel tegengoals krijgen', vervolgt hij nog op vrijdag. 'Natuurlijk vind ik ook dat we soms de nul moeten houden. Ik vind dat ook een reële vraag, we zijn er zeker mee bezig. Of de toon van de media nu net even anders is? Op dit moment zeker', aldus de coach, die daarna begint te lachen.

Schreuder en Ajax in de Eredivisie

Ajax is in aanloop naar de wedstrijd van zondag nog altijd de nummer één van de Eredivisie. PSV volgt als nummer twee op één punt, maar heeft ook een wedstrijd meer gespeeld. Komende woensdag halen Schreuder en de zijnen dat duel alweer in, wanneer Vitesse op bezoek komt in de Johan Cruijff ArenA. Dat duel begint om 20.00 uur.

Denk jij dat Ajax het gat met PSV vergroot door te winnen van de Eindhovenaren? Zet in en verdien 1,75 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.