Schreuder lovend over Klopp: 'Persoonlijke band met je spelers heel belangrijk'

door Bart Veenstra 13

Bron RTL Nieuws

Schreuder lovend over Klopp: 'Persoonlijke band met je spelers heel belangrijk'

door Bart Veenstra 13

Bron RTL Nieuws

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder vindt het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met zijn spelers. Dat laat de trainer desgevraagd weten in gesprek met RTL Nieuws. Ajax speelt dinsdagavond tegen Liverpool en ook de Engelsen hebben een trainer die persoonlijk goed omgaat met zijn spelers.

Jürgen Klopp is alweer bezig aan zijn zevende seizoen bij Liverpool. Schreuder is positief over de Duitse trainer. 'Hij is heel gepassioneerd en heeft enorm veel ervaring. Hij heeft altijd een goede band met zijn spelers en dat is heel belangrijk. Ik ken hem al een tijdje. Het is een mooi figuur hoe hij op het veld staat.'

Schreuder heeft, net als Klopp, ook graag een goede band met zijn spelers. 'Ja, dat vind ik heel belangrijk', zegt de trainer. 'Ik denk dat als je een persoonlijke band hebt met je spelers een boodschap wat makkelijker aankomt. Dat is heel belangrijk voor een trainer.'

Ajax moet met twee goals verschil winnen

Ajax speelt woensdagavond in de Johan Cruijff ArenA tegen Liverpool. De Amsterdammers hebben een overwinning van minimaal twee doelpunten verschil nodig om kans te blijven houden op overwintering in de Champions League. Het eerdere duel op Anfield eindigde in een late 2-1 zege voor Liverpool.

Weet Ajax nog hoop te houden op de knock-outfase van de Champions League door met twee doelpunten verschil te winnen van Liverpool?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.